Broke 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Javier ve Elizabeth paralarının peşinde! Broke'un yeni bölümünde neler olacak? Broke 1. sezon 3. bölüm konusu ve fragmanı...

Pauley Perrette'li CBS komedisi "Broke" geçtiğimiz hafta "Jobs" isimli bölümle ekranlara geldi.

BROKE 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emmy ödüllü Alex Herschlag'ın yaratıcısı olduğu Broke'un yayınlanan son bölümünde; Jackie, Javier ve Elizabeth'i ev idaresine maddi katkıda bulunabilmeleri için iş bulmaya teşvik ettiğinde Javier, Luis'in yardımıyla sürücü olarak; Elizabeth ise kişisel alışveriş uzmanı olarak işe başlar. Bu arada Jackie, eniştesi Javier ile çok fazla yakınlaşan Sammy'nin canının yanacağından endişe ettiği için ikilinin fazla vakit geçirmelerini istemez.

20-04/16/broke-1x03-foto1.jpg

BROKE 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Victor Gonzalez'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 5.268 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

BROKE 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Craig Gerard & Matthew Zinman'ın senaryosunu kaleme alıp, Victor Gonzalez'in (The Neighborhood, Last Man Standing) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "The Dance" 16 Nisan 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/16/broke-1x03-foto2.jpg

BROKE 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Javier ve Elizabeth, zengin arkadaşlarının kasabada olduğunu öğrendiklerinde, onlardan borçlu oldukları büyük miktarda parayı geri ödemelerini istemek için cesaretlerini toplarlar.

Jackie işte değersizleştirildiğinden şikayetçi iken, Luis onu zam istemeye ikna eder.

Oyuncu kadrosu: Jaime Camil (Javier), Pauley Perrette (Jackie), Natasha Leggero (Elizabeth), Izzy Diaz (Luis), Antonio Raul Corbo (Sammy)

Konuk oyuncu kadrosu: Al Madrigal (Derek), Pej Vahdat (Amir), Mouzam Makkar (Sandra), Livia Trevino (Mitzi)

"Broke" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin