Özge Yağız Yemin dizisinden ayrıldı!

Yemin dizisinin başrolü diziden ayrıldı.

Merve Mutlu
16 Nisan 2020 - 16:17
Gündem

Televizyon ekranlarının en çok izlenen günlük dizilerinden biri olan ve Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Yemin dizisinin kadrosunda şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Gökberk Demirci ile Özge Yağız'ın başrollerini paylaştığı dizide sürpriz gelişme sizleri de şaşırtacak.

20-04/16/yemin-dizisi.jpeg

Yayın hayatına başladığı günden beri her geçen gün izlenmelerini artıran, duygusal ve karmaşık sahneleri ile izleyicilerin kalbine dokunan dizi Yemin'in başrol oyuncusu Özge Yağız, Yemin dizisinden ayrıldı. Karamel Yapım imzası ile hazırlanan ve Ayhan Özen ile Serkan Mut'un yönettiği dizinin başrolü sözleşmesi bittiği ve yeni sezonda başka projeler ile görüşmeler yaptığı için yapımcıyla anlaşark ayrıldı. 

Özge Yağız kimdir?

20-04/16/zge-yagiz.jpeg

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu ilik dizi oyunculuk deneyimini Adını Sen Koy (Zeliha) isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizide Reyhan karakterini canlandırmıştır.

Özge Yağız, Hasan Güngör Oyunculuk Menajerliğe bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Gelecek dönemlerde bir çok önemli projede başrol oynayabileceğinin sinyallerini veren başarılı oyuncu, Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde İletişim dersleri, No10Studios da ise oyunculuk eğitimi almıştır

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin