Burak Deniz, Hande Erçel ve Ali Atay'la aynı projede!

Sevilen oyuncu Burak Deniz'in yeni projesi belli oldu.

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 09:34
Gündem

Kolej Günlüğü dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca Tatlı Küçük Yalanlar, Aşk Laftan Anlamaz, ve Bizim Hikaye dizilerinde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in yeni dizisi belli oldu. 

20-05/11/burak-deniz.jpg

Sevilen oyuncu için Patron adlı bir dizide rol alacağı konuşulmuş ancak proje rafa kalkmıştı. Deniz'in yeni dizisi de Yarım Kalan Aşklar Dairesi oldu. 

Burak Deniz Yarım Kalan Aşklar Dairesi dizisinde yer alacak!

20-05/11/burak-denizden-yeni-dizi-1589181548.jpg

Başrollerinde Hande Erçel ve Ali Atay'ın yer alacağı daha önce açıklanan Yarım Kalan Aşklar Dairesi adlı blutv dizisinin kadrosuna katılan yeni isim de Burak Deniz oldu. Umur Turagay yönetmenliğinde çekilecek olan "Yarım Kalan Aşklar Dairesi" adlı bir blutv projesinde yer alacak olan Burak Deniz başrolü paylaşacak.  Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un yazdığı 8 bölümlük dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin