Furkan Andıç'ın yeni dizisi belli oldu!

Ekranların sevilen ismi Furkan Andıç'ın yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 09:28
Gündem

Kolej Günlüğü dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Umutsuz Ev Kadınları, Aşk Ekmek Hayaller, Kaçak Gelinler, Tatlı İntikam, Meryem, Geride Kalan, Kardeş Çocukları gibi projelerde yer alan ve en son başrollerini Aybüke Pusat ile paylaştığı Her Yerde Sen dizisinde başrolde yer alan Furkan Andıç'ın yeni dizisi belli oldu. 

20-05/11/furkan-andic.jpeg

Mia Yapım tarafından Kanal D ekranları için Çatı Katı adında yeni bir dizi hazırlığı başladı. Senaryosunu Fethi Kantarcı'nın hazırladığı ve yeşilçam havasında olacak olan dizinin oyuncu seçmeleri de başlamış oldu. 

Furkan Andıç Çatı Katı dizisinin başrolü oldu!

20-05/11/furkan-andic-cati-kati.jpg

Hazırlıkları başlayan yeni dizi Çatı Katı'nın başrol oyuncusu Furkan Andıç oldu. 2007 yılında reklamlarda oynamaya başlayan ve bir süre sonra yapımcıların dikkatini çekerek başarılı bir çıkış yapan Andıç, Çatı Katı dizisinin reyting kaderini belirleyecek oyunculardan biri olacak.  

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin