Netflix zombi dizisi Betaal 24 Mayıs'ta başlıyor! Betaal nasıl bir dizi?

Netflix'in Hindistan yapımı zombi dizisi "Betaal" 24 Mayıs 2020'de başlıyor! Betaal dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı...

Dünyanın çeşitli ülkelerinden birbirinden farklı yapımları arşivine katmaya devam eden Netflix bu kez Hindistan yapımı zombi temalı bir korku dizisini izleyicisi ile buluşturuyor.

HİNDİSTAN ZOMBİ DİZİSİ "BETAAL" GELİYOR!

Patrick Graham'ın yaratıcısı olduğu "Betaal" isimli dizi 24 Mayıs 2020'de ilk sezon bölümleriyle izleyici ile buluşacak.

20-05/11/betaal-dizi-izle.jpg

"BETAAL" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Viineet Kumar (Bard of Blood), Jitendra Joshi (Kutsal Oyunlar) ve Suchitra Pillai (The Valley) üçlüsünün başrolleri paylaştığı dizinin konusu şöyle:

Yeni bir otoban açmak üzere kabile köylülerini yerinden etmek için tutulan yetkililer, eski bir laneti ve İngiliz asker-zombilerden oluşan bir orduyu gün yüzüne çıkarır.

20-05/11/betaal-poster.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda yrıca Jatin Goswami, Siddharth Menon, Manjiri Pupala, Yashwant Wasnik, Savita Bajaj, Jitendra Joshi, Syna Anand gibi isimler rol alıyor.

"Betaal" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin