The 100 dizisinin 7. ve final sezonu fragmanı yayınlandı!

Clarke ve arkadaşları yeni tehditlere karşı! The 100 dizisinin final sezonu 20 Mayıs'ta başlıyor! Yeni sezon için ilk resmi uzun fragman yayında!

Her güzel şeyin bir sonu vardır! The CW kanalının en popüler dizilerinden "The 100"ın 7. ve final sezonu yaklaşıyor...

THE 100 FİNAL SEZONUNDAN GÖRÜNTÜLER!

20 Mayıs 2020 Çarşamba günü başlayacak final sezonu için resmi uzun tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanı yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

16 bölümden oluşan sezonun bitimiyle The 100 dizisi toplamda 100 bölüme ulaşarak ekranlara vedasını gerçekleştirecek.

20-05/11/the-100-7-sezon-foto2.jpg

Nükleer bir kıyametin dünyayı yok edişinin bir asır sonrasında 100 uzay istasyonu sakininin gezegende yaşanıp yaşanamayacağını öğrenmek için dünyaya gönderilmesiyle gelişen olayları konu edinen yapımın final sezonunda Clarke ve arkadaşları yeni tehditlere karşı mücadele verecek.

THE 100 FİNAL SEZONUNUN AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Jason Rothenberg'in senaryosunu kaleme alıp, Ed Fraiman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu final sezonunun açılış bölümü olan "From The Ashes"ta Clarke ve arkadaşları Sanctum'u yeniden inşa etmeye çalışırken ormanda yeni tehditler yükselmeye başlar.

Eliza Taylor (Clarke Griffin) ile Marie Avgeropoulos (Octavia Blake), Bob Morley (Bellamy Blake) ve Lindsey Morgan (Raven Reyes) final sezonu için geri dönerlerken; ana kadro oyuncularından Henry Ian Cusick ve Paige Turco altıncı sezon ile birlikte diziye veda ettiler.

20-05/11/the-100-7-sezon-foto3.jpg

"The 100" 7. sezon oyuncu kadrosu: Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropuolos, Lindsey Morgan, Richard Harmon, Tasya Teles, Shannon Kook, JR Bourne, Shelby Flannery, Chuku Modu

"The 100" (The CW) 7. sezon fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin