Run 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Ruby ve Bill yaşamlarını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalırlar! Kara komedi-gerilim türündeki HBO dizisi Run'ın yeni bölümünde neler olacak? Run 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Merritt Wever ve Domhnall Gleeson'lu HBO dizisi "Run" geçtiğimiz hafta sonu sezonun dördüncü bölümü "Chase" ile izleyiciyle buluştu.

RUN 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kara komedi-gerilim türündeki Run'ın hikayesi; üniversite döneminden sevgilisi Billy Johnson'dan kendisini her şeyi bırakmaya davet eden "Run" yazılı bir mesaj aldığında 17 sene önce yaptıkları anlaşmayı yerine getirmek için onunla Grand Central Terminali'nde buluşan, kendini yeniden keşfetmek isteyen bir kadın Ruby Richardson'ın banliyöde geçen monoton hayatının tepetaklak olmasını konu ediniyor.

Yayınlanan son bölümde; Billy ve Ruby tren yolculuklarına kaldıkları yerden devam ederler. Kocası Laurence ile gerçekleştirdiği telefon konuşması Ruby'i sarsar ve aklı çocuğunda kalır. Bu arada Billy, istediğini elde etmek için tüm riskleri alabilecek birisi olan Fiona ile ilgili gerçekleri saklamaya devam eder. Ve, trendeki davetsiz misafir işleri iyice karmaşık hale sokar.

20-05/10/run-hbo.jpg

RUN 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Kate Dennis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.06 reyting oranı ve 0.208 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki bölümüne kıyasla düşüş gösterdi.

Vicky Jones'un yaratıcı, Phoebe Waller-Bridge'in yürütücü yapımcı olarak künyeye ismini yazdırdıkları yapımın ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü "Trick" 24 Mayıs 2020 Pazar günü yayınlanacak.

RUN 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kirstie Swain'in senaryosunu kaleme alıp; Natalie Bailey'in (Avenue 5) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Jump" 10 Mayıs 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/10/run-1x05-foto1.jpg

RUN 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Ruby ve Bill, yaşamlarını değiştirecek bir karar vermek zorunda kaldıklarında kendilerini bilinmeyen bir bölgede bulurlar.

Ruby her şeyi bir arada tutmaya çalışırken; Billy sevimli bir yerel taksidermistten (tahnitçi) yardım ister.

Oyuncu Kadrosu: Merritt Wever (Ruby Richardson), Domhnall Gleeson (Billy Johnson), Phoebe Waller-Bridge (Laurel), Rich Sommer (Laurence), Tamara Podemski (Babe Cloud), Archie Panjabi (Fiona)

"Run" (HBO) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin