Yasak Elma dizisi sezon finali mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da son durum nedir?

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 12:01
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve Şevval Sam,Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi, özellikle son dönemlerde reytinglerde büyük bir başarı elde etmişti. Sevilen dizinin akıbeti oldukça merak ediliyor. Yasak Elma sezon finali mi yaptı?

20-05/11/yasak-elma.jpg

Birbirinden başarılı ve sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesine son dönemlerde dahil ettiği komedi dolu sahneleri ile adından sıkça söz ettiren dizi izleyicilerden tam not alıyor. Karakterleri de hikayesi kadar dikkat çeken dizinin en sevilen karakterlerinden birini de Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakteri oluşturuyor. 

Yasak Elma dizisi sezon finali mi yaptı?

20-05/11/yasak-elma-dizisiii.jpg

Çin'de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, dizi sektörünü de sekteye uğrattı. Çekimleri duran Türkiye dizilerinin ne zaman devam edeceği merakla beklenirken, Yasak Elma dizisinden haber geldi. bayram sonrası sete çıkması planlanan ve teknik ekip ile oyuncuların hazırlık yaptığı Yasak Elma dizisinin yapım şirketinin patronu, salgın nedeni ile sezonu kapatma kararı aldı. Yani Yasak Elma dizisi sezon finali yaptı ve ekranlara kısa bir ara verdi. Dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında izleyici karşısına çıkması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin