Öğretmen dizisi sezon finali mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Öğretmen sezon finali mi yaptı?

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 13:36
Gündem

Başrollerinde İlker Kaleli'nin yer aldığı: Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Şerif Erol, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Ezgi Gör gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı ve daha başlamadan büyük merak uyandıran Öğretmen dizisinin akıbeti de meraak edilenler arasında. Öğretmen dizisi sezon finali mi yaptı?

20-05/11/retmen-dizisi.jpg

Çekimleri İstanbul Fatih'te bulunan Küçükkapı Lisesi'nde yapılan, Medyapım ve MF Yapım ortaklığındaki dizi, sınıf arkadaşlarının intiharının ardından hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam eden bir sınıf dolusu öğrencinin, bu intiharda payları olduğunu düşünen öğretmenleri tarafından rehin alınmaları ve gerçeklerin ortaya çıkmasını konu alan dizi Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanıyor

Öğretmen dizisi sezon finali mi yaptı?

20-05/11/retmen.jpg

Şu ana dek 4 bölüm yayınlanan ve konusuyla da oyuncularıyla da dikkat çeken dizinin devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Kanal ve yapım şirketinin patronu Fatih Aksoy koronavirüs salgınıyla ilgili risk sürdüğü için sezonu kapatma kararı aldı ve bünyesindeki diziler için sezon finali kararı verdi. Öğretmen dizisi de Fatih Aksoy'un "Bu sezon bizim için bitti artık" sözlerinin ardından sezon finaline girdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin