Burak Özçivit'in Diriliş Osman dizisinin kadrosuna Ayşegül Günay katıldı! Kimi canlandıracak?

Yeni sezonda ekrandaki yerini alacak olan Diriliş Osman dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Merve Mutlu
19 Temmuz 2019 - 15:50
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu ve yayınlandığı 5 sezon boyunca büyük başarı elde eden Diriliş Ertuğrul dizisi, yeni sezonda yerini devam projesi olan Diriliş Osman'a bırakıyor. Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Düzyatan'ın yerini de, Osman Bey'i canlandıracak olan Burak Özçivit dolduracak.. 

19-07/19/osman-bey.png

TRT1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisinin bitmesi ile devam projesinin yine aynı kanalda yayınlanacağı düşünülüyordu ancak yapımcıdan ters köşe bir hamle ile dizi için atv ile anlaşıldığı haberi yayıldı. atv'nin yeni sezon bombasının kadrosu da hikayenin nasıl işleneceği de büyük merak uyandırıyor. 

Diriliş Osman'ın oyuncuları kimler?

19-07/19/aysegul.jpg

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve Fahriye Evcen ile evliliğinden bir çocuk sahibi olarak baba olma mutluluğu yaşayan Burak Özçivit, dizinin başrolündeki Osman Bey karakterini canlandıracak. Osmanlı beyliğinden İmparatorluğa geçecek bir başarının gerçek tarihten uyarlanarak anlatılacağı dizinin bir diğer açıklanan oyuncusu ise Ayşegül Günay oldu. 

19-07/19/aysegul-gunay.jpg

Daha önce; Kaybolan Yıllar, Verda, Eşref Saati, Yer Gök Aşk, Asla Vazgeçmem, Küçük Kadınlar, Derman ve Aile Saadeti gibi dizi projelerinde yer alan Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre karakteri ile ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin