Burçin Terzioğlu, Yalancı Dizisi ile Ekranlara Dönüyor

Burçin Terzioğlu'nun yeni dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu bu sefer Yalancı adlı bir uyarlama dizisi ile televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanıyor.

Oğulcan Özsezgi
07 Temmuz 2021 - 00:33
Gündem

Son dönemde dijital platformlara olan ilginin artması genelde bu alanda yeni işler yapılmasıyla karşılık bulmaya başladı. Daha çok dijital yapımların ses getirmeye başladığı şu günlerde iddialı televizyon dizileri de görmüyor değiliz. İşte bunlardan birisi de Burçin Terzioğlu’nun başrolde olacağı yeni yapım Yalancı olacak.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan dizi, başta Burçin Terzioğlu ile adını şimdiden duyurmaya başladı. Ama dizinin senaryosu da çok konuşulacak zira bu senaryoyu da yakından tanımaktayız.

Burçin Terzioğlu’nun Yeni Dizisi Yalancı

Dizi bir uyarlama dizisi olarak gelecek. İngiltere’de yayınlanan ve kısa bir serüvende ciddi hayran kitlesi oluşturan Liar dizisinden uyarlama olarak hazırlanan bir yapım göreceğiz. İngiltere’de çok ses getiren yapımın ülkemiz uyarlaması da Yalancı adıyla yayınlanmış olacak.

Dizide ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu’na eşlik edecek olan isim ise yakın zamanda BluTV için çektikleri bir proje ile öne çıkan Salih Bademci olacak. Ünlü oyuncu televizyon ekranlarında yakın zamanda bir diziye de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden hatırladığımız ünlü oyuncu, yakın zamanda Kırmızı Oda’da konuk oyuncu olmuş ve beğenilmişti. Dediğimiz gibi BluTV yapımında da kendisini gösteren başarılı isim, şimdi de Yalancı dizisinde oyunculuğunu konuşturacak.

21-07/07/burcin-terzioglu-3.jpg

Dizinin çekimleri 1 Ağustos tarihinde başlayacak. Dizinin işleyeceği konu ise dediğimiz gibi orijinal yapıma sadık kalacak. Öğrencisinin velisiyle bir akşam yemeği davetine çıkan öğretmenin yaşadıkları konu edinecek. Öğretmenin yaşadığı mağduriyeti kanıtlamak için verdiği mücadele ve öğrencisinin babasının durumu inkar etmesi üzerine kurulu bir gerilim işlenecek.

Dizinin diğer oyuncuları konusunda şimdilik bilgi yok ama yeni sezona gelecek yani Eylül’den sonra yayınlanacak olan bir yapım olduğunu eklemiş olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin