Menajerimi Ara Neden Erken Final Yapıyor?

Menajerimi Ara neden erken final yapıyor belli oldu. Dizinin de veda zamanının geldiğini görüyoruz. Peki neden erken final kararı alındı.

Oğulcan Özsezgi
07 Temmuz 2021 - 00:00
Gündem

Star TV’nin yayınladığı dizilerde beklenmedik şekilde erken finaller yapıldı. Bu sezon erken final yapan dizilerde çok iddialı yapımlar vardı. Kağıt Ev, Akrep gibi uzun soluklu olması beklenen projelerden final kararları geldi. Şimdi ise Menajerimi Ara için final kararı verildi. Aslında biz dizinin final kararı aldığını duyurmuş ve paylaşımları da yapmıştık. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklama sonrasında dizinin final yapacağı kesinleşmişti. Evet dizinin final yapacağını ve kaçıncı bölümde final yapacağını açıkladık ama bir şey daha kaldı. Menajerimi Ara neden erken final yapıyor sorusunun cevabı.

Dizinin belirlenen bölümden ve tarihten önce final yapmasının da bir nedeni olduğu ortaya çıktı. Peki dizi neden 45.bölümde final yapıyor?

Menajerimi Ara Neden Erken Final Kararı Aldı?

Söylenene göre dizi, zaten 47.bölümde final yapacaktı. Artık hikayenin bitmesinden mi yoksa başka bir nedenden mi bilmiyoruz ama dizi zaten 47.bölümde final yapacaktı. Dizinin erken final yapmasının nedeni ise bayram tatili olarak gösteriliyor. 45.bölümden sonra bayram tatili geliyor.

Eğer dizi devam edecek olsaydı, bu durumda bayram tatili bittiği gibi yeniden çekimlerin başlaması gerekiyordu. İki bölüm için seti kur, yeniden masraf yap ve diğer durumlardan dolayı da dizinin 47.bölüme kadar uzatılmadığı söyleniyor. Zaten bayramdan hemen sonra yayınlanan bölümlerde de reytinglerde bir düşüş yaşanabiliyor.

21-07/07/menajerimi-ara-neden-erken-final-yapiyor.jpg

2 bölüm için yeniden bu külfetin altına girilmek istenmemiş olacak ki dizide böylece final kararı öne çekilmiş oldu. 11 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan bölümle beraber son bulacak olan yapım, Star TV’nin sevilen dizileri arasındaki yerini almış olacak. Ama tabii ki kısa süre ve erken final yapan bir dizi olarak hatırlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin