Güldür Güldür Show’da Şok İki Veda!

Güldür Güldür Show iki önemli isme veda etti. Programa veda eden ve yeni sezonda olmayacak olan isimler kimler? Neden Güldür Güldür'e veda ettiler?

Oğulcan Özsezgi
06 Temmuz 2021 - 23:27
Gündem

Sezonu iyi bitiren ve geç bitiren programlardan biri olan Güldür Güldür, yeni sezonda da devam edecek. Programın yeni sezonda Show TV’nin en önemli silahlarından biri olması bekleniyor. Program için beklentiler yüksek ama sezon finalinden hemen sonra, beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başladı. Programın en güçlü isimlerinden peşi sıra ayrılık haberleri geldi. Güldür Güldür Show iki önemli oyuncusuna veda etti.

Veda eden isimlerden birisi kadın oyuncu bir diğeri ise erkek oyunculardan birisi oldu. Peki, ayrılan isimler kimler?

Güldür Güldür’e Veda Eden İsimler Kimler Oldu?

Programdan ayrılan ve ayrılığı şok eden ilk isim Ecem Erkek oldu. Çok başarılı bulunan ve komedi alanında kendisini kanıtlamış olan Ecem Erkek, yeni sezonda programın çekimlerinde yer almayacak. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada programa veda ettiğini duyuran ünlü isim, bundan sonraki dönemde de programda olmayacak.

Ünlü oyuncunun programdan sonra nasıl bir projede yer alacağı ise net değil. Ayrıca Ecem Erkek’in programdan neden ayrıldığı konusunda da herhangi bir açıklama yapmadığını görüyoruz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Ecem Erkek (@ecem.erkek)'in paylaştığı bir gönderi

Güldür Güldür Show’a veda edecek olan bir diğer isim ise Murat Akkoyunlu oldu. Tüm sezon boyunca dikkat çeken bir performans gösteren ünlü oyuncunun da yine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile beraber programdan ayrıldığını öğrendik.

Yeni sezonda programda yer almayacak olan Murat Akkoyunlu’nun da yine neden ayrıldığı konusunda bir bilgi yok. Yeni sezon öncesinde kesinlikle güç kaybeden ve ünlü isimlere veda eden programın yeni sezonda hangi isimleri kadrosunda bulunduracağını da merak ediyoruz.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Murat Akkoyunlu (@muratakkoyunlu)'in paylaştığı bir gönderi

Mutlaka yeni sezonda yeni oyuncular da programa dahil olacaktır. Dahil olacak olan ünlü isimler belli olduğu zaman, bunun da haberini paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin