Netflix Aşk 101 2.sezon Ne Zaman Yayınlanacak Belli Oldu

Netflix Aşk 101 2.sezon ne zaman yayınlanacak açıklandı. Netflix Aşk 101 2.sezon yayın tarihi için biraz daha beklemek gerekiyor. İşte dizi belirlenen tarih.

Oğulcan Özsezgi
06 Temmuz 2021 - 22:28
Gündem

Netflix, karantina döneminde en çok ziyaret edilen dijital platformlardan biri oldu. Haliyle yeni yayınlanacak diziler ve yayınlanan dizilerin yeni sezonları merakla bekleniyor. İşte merak edilen dizilerden birisi de Aşk 101 dizisiydi. Yine çok tartışmalara neden olan dizilerden biri olan Aşk 101 için 2.sezonun ne zaman yayınlanacağını merak ediyorduk. Netflix Aşk 101 2.sezon ne zaman yayınlanacak derken, beklenen açıklama yine resmi kanallardan geldi.

Netflix Türkiye’nin paylaştığı yeni bir video, dizinin ne zaman yayınlanacağının kesinleşmesini sağladı.


Netflix Aşk 101 2.sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ne zaman yayınlanacağı 30 saniyelik bir video ile duyuruldu. Burada 30 saniye detayı oldukça önemli. Çünkü dizinin 2.sezonu 30 Eylül tarihinde yayınlanacak. Video süresinin de kasıtlı olarak böyle seçildiğini düşünüyoruz.

Yine bir grup liseli gencin hayatına odaklanacak olan ikinci sezonda oyuncuların da çok değişmesi beklenmiyor. Oyuncular yine birinci sezonda dikkat çeken isimler olacak. Alina Boz, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Selahattin Paşalı, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yeni sezonda da dizide yer alacak.

21-07/06/netflix-ask-101-2sezon-ne-zaman.jpg

Netflix Aşk 101 2.sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu ama hikaye kısmında devam serisinin nasıl olacağı hala net değil. Kaldığı yerden devam mı diyecek yoksa dizi de farklı noktalar da mı göreceğiz bunu yeni sezonda öğreneceğiz.

Dizinin fragmanı konusunda ya da dizinin hikayesi konusunda Netflix Türkiye açıklamalarını takip etmeye devam edeceğiz. Hikaye konusunda da bir değişiklik olacak olursa, bu konuda da bilgi gelecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin