I Think You Should Leave with Tim Robinson 2. sezon Netflix'te! Yeni sezon detayları!

Yeni sezon yine çok güldürecek! I Think You Should Leave with Tim Robinson 2. sezon başladı! 2. sezon konusu, bölümleri, konukları, fragmanı....

I Think You Should Leave with Tim Robinson'da yepyeni bir sezon başlıyor...

I THINK YOU SHOULD LEAVE WITH TIM ROBINSON 2. SEZON BAŞLADI!

Saturday Night Live ekibinden Tim Robinson'ın skeç komedi dizisi "I Think You Should Leave with Tim Robinson" 2. sezonuyla Netflix'te!

İlk sezonu 23 Nisan 2019'da yayınlanan yapımın, ilk sezon gibi 6 bölümden oluşan yeni sezonu 06 Temmuz 2021 Salı gününden itibaren izlenebilecek.

Andy Samberg ve The Lonely Island grubunun baş yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunda izleyiciyi neler mi bekliyor?

Perili evler, akşam yemeği partileri, tematik restoranlar, ofisler... Tim'in olağanüstü tuhaf ve bir o kadar da eğlenceli bir hâle sokamayacağı tek bir yer bile yoktur.

21-07/06/tim-robinson-dizi.jpeg

Yeni sezonda izleyiciyi yine pek çok sürpriz konuk isim bekliyor. Hatırlanacağı üzere ilk sezonda Sam Richardson, Vanessa Bayer, Cecily Strong, Will Forte, Conner O'Malley, Steven Yeun, Andy Samberg, Fred Willard, Brandon Wardell, Patti Harrison, Tim Heidecker ve Kate Berlant gibi pek çok isim karşımıza çıkmıştı.

I Think You Should Leave with Tim Robinson'ın 2. sezonunun dikkat çeken yüzleri ise Bob Odenkirk (Mr. Show) Paul Walter Hauser (I, Tonya), Tim Heidecker (Tim & Eric Awesome Show, Great Job!) ile Brooks Wheelan, Gary Richardson, John Early, Julia Butters, Mike O'Brien, Patti Harrison, Sam Richardson şeklinde sıralanıyor.

Yeni sezon bölüm rehberine bakacak olursak:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Yemekte yüzüme söylediler" (18 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Susan bak gerçekten pastaları göz alıcı olan bir pastacı da var" (17 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Nedeninin bu olduğundan emin misin?" (16 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Herkesin odaklanması gerek" (17 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Bu masada beş kişi olacak dememiş miydin?" (16 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Islak mendile ihtiyacım var" (17 dakika)

21-07/06/tim-robinson-poster-netflix.jpg

"I Think You Should Leave with Tim Robinson" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin