Burcu Cavrar Ramo dizisinin kadrosunda!

Ekranların yeni başlayacak olan dizisi Ramo'nun kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Merve Mutlu
05 Eylül 2019 - 12:09
Yeni Bölüm

Başrolünde Murat Yıldırım'ın rol alacağı ve geçtiğimiz gün dizideki partnerinin Esra Bilgiç olacağı açıklanan Ramo dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-09/05/ramoo.jpg

Çekimleri Adana'da yapılacak olan yeni mafya dizisi Ramo'nun çekimleri Eylül ayında başlayacak ve en geç Kasım ayında ekranlarda olması planlanıyor. Kim Milyoner Olmak İster’i sunan başarılı oyuncu Murat Yıldırım ve son olarak Söz dizisinde rol alan Görkem Sevindik'in dışında Cemre Baysel'in de kadroda olduğunu duyurmuştuk. Dizinin cast çalışmaları titizlikle yürütülürken kadrodan bir isim daha açıklandı. 

Burcu Cavrar Ramo dizisinde!

19-09/05/cavvv.jpg

Daha önce Güz Gülleri, Kapalıçarşı, Bir Kadın Tanıdım, İnsan Aldandı, Aşkın Bedeli, Gönül İşleri, Poyraz Karayel ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinde rol alan Burcu Cavrar, Ramo dizisinin yeni ismi oldu. Cavrar dizide Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramazan (Ramo) karakterine aşık olan Cavidan karakterine hayat verecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin