Jet Sosyete yeni sezon çekimleri başlıyor! Gülse Birsel'den açıklama geldi!

Sevilen aile komedi dizisi Jet Sosyete yeni sezon çekimleri çok kısa bir süresinde başlayacak! İşte dizinin yeni sezonu hakkındaki ilk detaylar...

Nurşah
05 Eylül 2019 - 12:09
Gündem

Geçtiğimiz sezon tv8 ekranlarında yayın hayatına başlayan Jet Sosyete dizisi, bu sezon yeni bir platformda izleyicisi ile buluşacak. Merakla beklenen Jet Sosyete yeni sezon çekimleri çok kısa bir süre içerisinde başlıyor!

19-09/05/jet-sosyete-yeni-sezon.jpg

Jet Sosyete yeni sezon çekimleri başlıyor!

Oyuncu kadrosunda Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Aslı Bekiroğlu, Sarp Apak gibi sevilen ve başarılı isimlerin yer aldığı Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz sezon tv8 ekranlarında eğlence dolu bölümleri ile izleyici karşısındaydı. İlgi ve kahkahalar eşliğinde geçen ilk sezonun ardından sevilen dizi yeni sezonda online bir platformda izleyicisi ile buluşacak...

19-09/05/gulse-birsel-jet-sosyete-yeni-sezon-aciklamasi.jpg

Merakla beklenen yeni sezon ile gelişmelerle ilgili son açıklama Gülse Birsel'den geldi:

Milyonlar tek yürek, akıllarda aynı soru: Jet Sosyete ne zaman? Efenim biz bu hafta sete giriyoruz, siz bir dijital platformda Ekim ayında 50 dakikalık çakı gibi bölümlerimizi izlemeye başlayacaksınız. Zaten ilkbahardan beri bunu söylüyorum, yani değişiklik yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin