Tülay Günal Kuzgun dizisinin kadrosunda!

Sevilen dizinin yeni sezonunda kadroda sürpriz bir isim daha olacak.

Merve Mutlu
05 Eylül 2019 - 14:04
Yeni Bölüm

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in rol aldığı ve Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Kuzgun'un yeni sezonunda kadroya sürpriz bir isim daha katılıyor. 

19-09/05/kuzgun-yeni-1567680712.jpg

AY Yapım imzası ile Star TV ekranlarında yayınlanan ve hem hikayesi hem de oyuncularıyla büyük beğeni toplayan Kuzgun dizisinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Ayrıca 17. bölümle başlayacak olan bu yeni sezonda kadroya yeni isimler de katılıyor. 

19-09/05/nilperi-s.png

Kadrodaki yeni isimlerden ilki, şimdilerde Aynen Aynen adlı YouTube kanalında Uraz Kaygılaroğlu ile internet dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya olmuştu. Dizide nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmese de bu karakterin gelişi ile ortalığın karışacağı konuşulurken yeni bir oyuncu daha diziye dahil oldu. 

Tülay Günal Kuzgun dizisinin kadrosunda!

19-09/05/gunal.png

Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Asi, Ay Tutulması, Umutsuz Ev Kadınları, Çıplak Gerçek ve Kördüğüm gibi dizi projelerinde başarıyla yer alan ve son yer aldığı internet dizisi Fi ve devamı olan Çi'deki canlandıdığı karakterle yıldızı parlayan Tülay Günal, Kuzgun dizisinin yeni oyuncusu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin