Burcu Özberk Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor

Yeni bir romantik komedi dizisi geliyor ve başrolde yer alan isim de Burcu Özberk olacak. Başarılı oyuncuya kimler eşlik edecek? Dizi ne zaman geliyor?

Oğulcan Özsezgi
01 Mayıs 2021 - 22:11
Gündem

Romantik komedi türünün aranan yüzlerinden olan Burcu Özberk, yaz dönemini boş geçmeyecek. Bir süredir yeni dizilerde görmeyi umutla beklediğimiz güzel oyuncunun adı, sonunda yeni bir proje ile anılmaya başlandı.
Üstelik yeni proje sanıldığı kadar uzak bir tarihte değil. Peki, dizi için ne biliyoruz? Türk ne olacak? En önemlisi de yayın tarihi ne olacak?

Burcu Özberk, Kore Uyarlaması Romantik Komedi Dizisinde!

Dizi FOX TV’de ekranlara gelecek. Dizinin ismi ne diye sormayın çünkü isim yok. En azından şu an yok desem daha doğru olur. Yakın zamanda FOX TV tanıtımları yayınlayacak ve isim belli olacaktır.
Sadece öğrenilen şey dizinin konusu. Girişten beri söylediğim bir şey var ki o da dizinin romantik komedi olacağı. Yani bu ne demek, türünü de biliyoruz.

Hatta senaryoya kadar biliyoruz çünkü senaryonun bir Kore dizisi uyarlaması olacağı söylenmekte. Saklı kalmış hazinelerden Canning Single Lady dizisinden uyarlama bir hikaye göreceğiz.

Kore dizileri nedense ülkemizde tutuyor. Pardon yanlış bir söylem oldu. Uyarlamaları yani taklitleri ülkemizde tutuyor. Bu şekilde bir diziyle yine karşı karşıya kalacağız.

21-05/01/burcu-ozberk.jpg

Başrolde yer alacak olan isim Burcu Özberk olacak ama netleşen diğer oyuncular da var. Ünlü isme eşlik edecek diğer oyuncular arasında Melisa Döngel, Burak Yörük ve İlhan Şen var.

Romantik komedi türünde tam bir yaz dizisi olacak yapım için çekimlere ise Mayıs ayında geçilecek deniyor. Tabii ki net olmayan şeyler var. Koronavirüs kararları ve kapanma durumları tarihlerin değişmesine neden olabilir. Ama bir değişiklik olmaz ve planlardaki gibi gidecek olursak beklenti Haziran’da diziyi göreceğimiz yönünde.

Zaten yaz dizisi dememin de sebebi tam olarak buydu. Yazın ekranlara gelecek ve tam da o yapıda olacak olan dizinin ne kadar sevileceğini izlemeden bilemeyiz. Devam kararının verilip verilmemesini ise gösterilen ilgi belirleyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin