Çukur 4. Sezon 35.Bölüm Fragmanı Geldi! Emmi’ye Veda

Çukur 4. Sezon 35.Bölüm fragmanı paylaşıldı. Emmi'nin cenazesinin kaldırılacağını gördüğümüz 35.bölümde daha neler olacak? İşte yayınlanan fragman.

Oğulcan Özsezgi
01 Mayıs 2021 - 22:25
Gündem

Adım adım finale. Efsane haline gelmiş diyeceğim ama klişe olacak. Gerçek bir efsane olmuş olan Çukur, artık gün saymakta. Final bölümü çok yakın. Dizi devam etmeli miydi yoksa tadında kalması mı daha iyi tartışılır ama, final gümbür gümdür geliyor. En son Çukur 4. Sezon 35.Bölüm fragmanı yayınlandı ve Çukur’u sallayacak gelişmeleri görme fırsatımız oldu.

Bir önceki bölümün sonunda, beklenen gerçekleşmiş ve Emmi vurulmuştu. Diziden ayrılacağı zaten kesinleşen Emmi’nin, cenazesi ise bu bölümde olacak.


Çukur 4. Sezon 35.Bölüm Fragmanı! Neler Olacak?

34.bölümde Emmi, Amca’nın tuzağına düşmüş ve boş bir araziye çekilmişti. Emmi’nin yazdığı mektubu da yakan Amca, acımandan Emmi’yi vurmuştu. Zaten Emmi’yi arayan Yamaç ise silah seslerine yönelince onu bulmuş ve bölüm orada sona ermişti.

Bölüm bitti ve Emmi kanlar içerisinde yerde kaldı. Çukur 4. Sezon 35.Bölüm fragmanı tam buradan başlıyor. Yamaç, Emmi’yi sırtında taşıyarak getiriyor. Bizzat cenazesini yıkıyor ve Çukur, Emmi’nin cenazesini kaldırıyor.

Daha çok Emmi’nin olayına odaklanıldığını gördüğümüz yeni bölümde Yamaç’ın bir arayış içerisine girdiğini de görüyoruz. Önce Emmi’nin öldürüldüğü yere gidiyor ve orada bir araştırma yapıyor.

Yakılan mektubun parçalarını bulan isim, bir şeyler çıkarabilecek mi bunu bilemiyoruz. Bu arada yeni bölümde Karaca’nın adının geçeceğini de belirtelim. Sadece Emmi değil, daha birçok olaya odaklanma durumu söz konusu olacak.

Çukur 4. Sezon 35.Bölüm fragmanı, 1 dakikalık ama yeni bölümün yine nefes kesici olduğunu anlamamıza yetecek cinsten. Bakalım daha fazlası için yeni bölümü takip etmemiz gerekecek. Şu an cenazenin kaldırıldığı fragmanı sizlerle paylaşalım. Finale doğru daha neler olacak neler diyerek bitirelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin