Masumlar Apartmanı 32.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Neler Oluyor?

Masumlar Apartmanı 32.Bölüm fragmanı yayınlandı. Bu kez ailemiz kız istemeye gidecek. Safiye'yi büyük bir sürpriz bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

Oğulcan Özsezgi
01 Mayıs 2021 - 23:00
Gündem

Naci’nin geri dönüşü, Gülben’in Esat ile yakınlaşması ve Han’ın başındaki onlarca sorun. Masumlar Apartmanı tempo düşmeden devam ediyor. 31.bölümde, Esat’ın aktif bir şekilde diziye dönmesi ve Anıl denen yeni bir belanın ortaya çıkmasından sonra yeni bölümde neler olacağını da beklemeye başlamıştık. Tamam olacak her şeyi öğrenemedik ama Masumlar Apartmanı 32.Bölüm fragmanı geldi ve az çok neler yaşanacak gördük. Başlıklar halinde ufak ufak sahnelerden çıkardığımız çok şey var.

Yani tabii ki dizinin özetini beklemeyin ama neler olacağını az çok anlatabiliriz. O zaman hemen yeni fragmanda neler gözüktü onlara bakalım.

Masumlar Apartmanı 32.Bölüm Fragmanı - Yeni Bölümde Neler Var?

Yeni bölümde güzel anlara şahit olacağız. Bir kız isteme sahnesi olacak. En son bölümde Baba, İnci’yi istemeye gideceklerini söylemiş ve Safiye’yi de ikna etmişti. Unutur diye düşündüler ama Baba unutmamak için her yere not almış. Sonuçta yeni bölümde ailenin İnci’yi istemeye gittiğini göreceğiz. Safiye yine kostümünü giyecek ve tabii ki başrol oynayacak.

Sonuçta iki ailenin ilk defa bu şekilde bir araya geldiğini göreceğiz. Kaçırılmayacak sahneler orası kesin. Devam ettiğimizde ise Gülben ile Esat’ın yakınlaşacağını görüyoruz. Annesinin elbiselerinden kurtulduğu görülen Gülben, beklemediği şekilde bir ilgi görecek gibi duruyor.

Anıl karakteri gözükmezken, Naci’nin ise artık aktif bir şekilde dizide yer aldığını görmek mümkün. Han, postacı kılığına soktuğu Naci karakterini hastaneye götürecek gibi duruyor.

Bu sırada Safiye net olarak Naci’yi göremeyecek ama Naci kazan dairesinde klarnetini çalacak. Tabii ki Safiye fark edecektir. Muhtemelen de Masumlar Apartmanı 32.Bölüm böyle sona erecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin