Cruel Summer dizisi Freeform'da rekor kırdı! Shadowhunters artık ikinci!

Freeform kanalının gizem - gerilim türündeki yeni dizisi "Cruel Summer" kanalın en iyi başlangıç yapan dizisi oldu! İşte rakamlar...

Freeform kanalının gizem - gerilim türündeki yeni dizisi "Cruel Summer" ekran macerasına oldukça iyi bir başlangıç yaparak kanal yöneticilerinin yüzünü güldürmeyi başardı.

CRUEL SUMMER, FREEFORM'UN EN İYİSİ OLDU!

20 Nisan'da çift bölümle açılışını yapan dizi ilk haftasında ortalama 3.81 milyon izleyiciye ulaşıp Freeform'un şimdiye kadarki en iyi açılış yapan dizisi unvanını ele geçirdi.

Jessica Biel'in yapımcılığını üstlendiği Cruel Summer ayrıca 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 2.65 milyon izleyici ve 18-34 yaş kategorisinde 1.33 milyon izleyici ortalamalarıyla bu alanlarda da Freeform'un en iyisi oldu.

Cruel Summer'ın elde ettiği bu oranların küçük kısmı 20 Nisan'daki ilk yayın gününden gelmekte. Dizi, ilk yayını ve aynı gün izlenmelerinde 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting oranı ve 246,000 izleyici elde ederken; sonraki 7 günlük izlenme, Freeform uygulama ve web sitesindeki izlenme, isteğe bağlı video hizmeti ve online yayın platformu Hulu'dan gelen veriler ile birlikte açıklanan nihai sonuca ulaşmış oldu.

21-05/02/cruel-summer-freeform.jpg

CRUEL SUMMER VE SHODOWHUNTERS KIYASLAMASI

Freeform'un en büyük çıkış yapan dizisi unvanı Cruel Summer'ın öncesinde, 2016 Ocak ayında prömiyerini yapan Shadowhunters dizisine aitti. Ancak Cruel Summer, Shadowhunters ile kıyaslandığında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde %22, 18-34 yaş kategorisinde %9 ve toplam izleyicide %2'lik oranda daha iyi performans gösterdi.

CRUEL SUMMER NASIL BİR DİZİ?

Jessica Biel'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği psikolojik gerilim dizisinin hikayesinin merkezinde iki genç kadın bulunuyor. Üç yaz boyunca geçen ve değişen bakış açılarıyla anlatılan dizinin kahramanları büyüleyici bir hayatı olan ve bir gün ortadan kaybolan popüler kız Kate Wallis ile Kate'in ortadan kaybolmasıyla bağlantılı olmakla suçlanan Jeanette Turner. Tüm işaretler Jeanette'nin suçluluğunu gösteriyor olsa da Kate gerçekten göründüğü kişi mi?

Dizinin oyuncu kadrosu Olivia Holt, Chiara Aurelia, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee ve Brooklyn Sudano'dan oluşuyor.

21-05/02/cruel-summer-dizisi.jpg

Bert V. Royal'ın yaratıcılığını, Tia Napolitano'nun showrunnerlığını üstlendiği yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere Iron Ocean Productions'tan Jessica Biel ve Michelle Purple eşlik ediyorlar.

"Cruel Summer" (Freeform) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin