The Man Who Fell to Earth dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Showtime kanalına transfer olan The Man Who Fell to Earth dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? The Man Who Fell to Earth dizisinin konusu ne?

İlk olarak Paramount+ için hazırlanan, geçtiğimiz aylarda Showtime'a transfer olduğu duyurulan "The Man Who Fell to Earth" dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor.

THE MAN WHO FELL TO EARTH'IN OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR!

Walter Tevis'in romanı ve David Bowie'nin rol aldığı 1976 yapımı aynı isimdeki filme dayanarak hazırlanan The Man Who Fell to Earth'ün oyuncu kadrosuna son katılan isimler Joana Ribeiro (The Man Who Killed Don Quixote, The Dark Tower) ve Annelle Olaleye (Doctors) oldular.

Chiwetel Ejiofor ve Naomie Harris'in başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna ayrıca Jimmi Simpson, Clarke Peters, Rob Delaney ve Sonya Cassidy katılmışlardı.

THE MAN WHO FELL TO EARTH NASIL BİR DİZİ?

The Man Who Fell to Earth dizisinin hikayesi; insan evriminde bir dönüm noktasında Dünya'ya gelen ve geleceğimizi belirlemek için kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda olan yeni bir uzaylı karaktere (Ejiofor) odaklanıyor.

21-05/02/chiwetel-ejiofor.jpg

Kadroya yeni katılan isimlerden Ribeiro; Clay (Jimmi Simpson) için çalışan CIA sinyal uzmanı Lisa Dominguez'i canlandıracak. Zeki, hırslı, yetenekli ve kendini ülkesine adamış olan Lisa aynı zamanda kendi sırlarının yükünü de taşımaktadır.

8 yaşındaki Olaleye ise dünyaya düşen adamımızla tanışan ilk insan çocuk Molly Falls karakterine hayat verecek. Molly'nin bakış açısı gezegenimizin evriminin seyrini değiştirecek.

21-05/02/joana-ribiero-annelle-olayan.jpg

CBS Studios, Secret Hideout ve Timberman/Beverly ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ortak yazarlığını Alex Kurtzman & Jenny Lumet yaparlarken John Hlavin ile birlikte showrunner ve yürütücü yapımcılığı da üstleniyorlar.

Kurtzman'ın ayrıca birden fazla bölümün yönetmenliğini de üstleneceği projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki diğer isimler Sarah Timberman, Carl Beverly, Heather Kadin ve Studiocanal'dan Rola Bauer & Françoise Guyonnet olarak sıralanmakta.

21-05/02/walter-tevis-1619910112.jpg

THE MAN WHO FELL TO EARTH 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yakın bir zaman içinde çekimlerine başlanması planlanan The Man Who Fell to Earth'ün 2022 yılı içinde Showtime ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin