Marvel dizisi Secret Invasion'dan yeni haberler!

Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn'lu Marvel dizisi "Secret Invasion" kadrosu şekilleniyor. Disney+ platformunda yayınlanacak diziye dair son gelişmeler...

Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn'lu Marvel dizisi "Secret Invasion" için hala çok fazla detay verilmemiş olsa da oyuncu kadrosu ile ilgili haberler akmaya devam ediyor.

SECRET INVASION OYUNCU KADROSU BELİRLENİYOR!

Disney+ platformunda yayınlanacak olan Marvel dizisinin oyuncu kadrosuna katılan en yeni isim Killian Scott (Dublin Murders, Damnation) oldu.

Marvel sinema evreninde Nick Fury karakterini canlandıran Samuel L. Jackson ile Captain Marvel ve Spider-Man: Far from Home gibi yapımlarda Skrull Talos karakterini canlandıran Ben Mendelsohn projede aynı rolleri ile yer alırlarken; hikaye; Dünya'daki yaşamın tüm yönlerine sızmış olup uzun vadede dünyayı işgal etmeyi planlayan şekil değiştiren Skrull'lara odaklanıyor.

21-05/02/secret-invasion-nick-fury-social.jpg

Secret Invasion'ın oyuncu kadrosunda ayrıca muhtemelen kötü karakter olarak Kingsley Ben-Adir (One Night In Miami) ile Olivia Colman ve Emilia Clarke (Game of Thrones) da yer alacaklar.

Dizinin olay örgüsü ile ilgili detaylar şimdilik gizli tutulurken; kadroya dahil olan Scott'un rolü ile ilgili de herhangi bir detay verilmiş değil.

21-05/02/killian-scott.png

Scott kısa süre önce, BAFTA ödüllü Peter Moffat'ın 61st Street dizisi için Courtney B. Vance ile birlikte başrole getirilirken, yakın zamanda BBC/Starz dizisi Dublin Murders'da karşımıza çıktı.

Damnation, C.B. Strike ve Ripper Street aktörün rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin