Star Trek oyuncusu Nathan Jung hayatını kaybetti!

Orijinal Star Trek dizisinde canlandırdığı Cengiz Han (Genghis Khan) rolüyle bilinen Nathan Jung hayatını kaybetti.

Orijinal Star Trek dizisinde canlandırdığı Cengiz Han (Genghis Khan) rolüyle bilinen Nathan Jung hayatını kaybetti.

NATHAN JUNG 74 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Arkadaşı ve avukatı Timothy Tau, Jung'un 24 Nisan'da hayatını kaybettiğini belirtirken, ölüm yeri ve nedeni ile ilgili bilgi vermedi.

Oyunculuk kariyerine 1969 yılında orijinal Star Trek'in The Savage Curtain isimli bölümünde Genghis Khan rolüyle başlayan Jung bu çıkışının ardından pek çok dizide boy göstermeye başladı.

Aktör ilerleyen dönemde 1970 ve 1980'li yılların pek çok önemli dizisinde ağırlıklı olarak konuk oyuncu olarak yer aldı. Bu diziler arasında M*A*S*H*, Starsky & Hutch, CHiPs, General Hospital, Manimal, Riptide, Hunter, Sanford & Son ve Kung Fu bulunuyor.

21-05/02/nathan-yung-foto-1619979359.jpg

1990'lı yıllarda Lois & Clark: The New Adventures of Superman, Martial Law ve Burke's Law gibi projelerde rol alan Jung'un hem Bruce Lee hem de oğlu Brandon Lee ile çalışma fırsatını yakalayan sayılı oyunculardan biri olduğu söylenebilir.

1969 yılında Here Comes the Brides'ın Marriage, Chinese Style isimli bölümünde Bruce Lee ile birlikte oynayan aktör, 1992 yapımı Rapid Fire filmi ve Bonsai Kulübü müdürü karakteriyle yer aldığı Showdown in Little Tokyo filmlerinde Brandon ile birlikte kamera karşısına geçti.

Kentucky Fried Movie, Big Trouble in Little China, Black Rain, American Yakuza, Beverly Hills Ninja, Darkman, The Shadow ve Longshot oyuncunun rol aldığı diğer filmleri arasında bulunuyor. Jung ayrıca 1993 yapımı komedi filmi Surf Ninjas'ta Leslie Nielsen'in sağ kolunu canlandırdı.

21-05/02/nathan-jung-v-bruce-lee.jpg

Aktör, yer aldığı son proje olan Nathan Jung v. Bruce Lee isimli kısa belgeselde anlatıcılık yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin