Disney+ dizisi Big Shot'a yeni yüzler!

Disney+ dizisi "Big Shot"un oyuncu kadrosuna üç yeni isim dahil oldu. Big Shot nasıl bir dizi? Detaylar...

16 Nisan'da başladığı ekran serüveninde üç bölümü geride bırakan Disney+ dizisi "Big Shot"un oyuncu kadrosuna üç yeni isim dahil oldu.

BIG SHOT DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR!

The Practice'ten tanıdığımız Camyrn Manheim, David E. Kelley ile birlikte yeni bir projede daha bir araya gelirken; Daisha Graf (The High Note) ve Dale Whibley (There's Someone Inside Your House) kadroya katılan diğer isimler oldular.

"BIG SHOT" KONUSU

David E. Kelley, Dean Lorey ve Brad Garrett ortak yaratıcılığında hazırlanan Big Shot'un hikayesi; NCAA'daki erkek basketbol koçluğu işinden kovulduktan sonra tümü kızlardan oluşan seçkin Westbrook Lisesi'nde öğretmenlik ve koçluk işi almak zorunda kalan, saati saatini tutmayan kolej basketbol koçu Marvyn Korn (John Stamos) karakterini merkezine alıyor.

Kısa sürede oyuncularıyla nasıl bağlantı kuracağını öğrenen Marvyn her zaman umduğu kişi olmaya başlar.

21-05/02/big-shot.jpeg

Kadroya yeni katılan isimlerden Manheim, Korn'un rakibi Koç McCarthy; Whibley, Louise'in (Nell Verlaque) erkek kardeşi Lucas; Graf ise Destiny'nin (Tiana Le) sert ve özür ruhlu teyzesi Angel'i canlandıracak.

Manheim, kariyerinde en çok Emmy ve Altın Küre ödülü kazandığıThe Practice dizisiyle bilinirken yakın zamanda ABC'nin Stumptown dizisinde boy gösterdi.

Kariyerine Beyonce, Rihanna, Jill Scott ve Ariana Grande'nin arka plan dansçısı olarak başlayan Graf, The Breaks'te Lisa Chambers'a hayat verdi.

Kanada yapımı Degrassi ve komedi dizisi Make It Pop ile tanınan Whibley ise yakın zamanda ABC komedisi American Housewife'da tekrar eden rolle karşımıza çıktı.

21-05/02/big-shot-poster.jpg

BİG SHOT 1. SEZON 10 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

John Stamos ile birlikte Jessalyn Gilsig (Holly Barrett), Richard Robichaux (George Pappas), Sophia Mitri Schloss (Emma Korn), Nell Verlaque (Louise Gruzinsky), Tiana Le (Destiny Winters), Monique Green (Olive Cooper), Tisha Eve Custodio (Carolyn "Mouse" Smith), Cricket Wampler (Samantha "Giggles" Finkman), Yvette Nicole Brown (Sherilyn Thomas) gibi isimleri kadrosunda bulunduran Big Shot'un 1. sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Dizinin sezon finali 18 Haziran'da gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin