Sadakatsiz 28.Bölüm Fragmanı Geldi! Asya’ya Ne Oldu?

Sadakatsiz 28.Bölüm fragmanı geldi. Sadakatsiz 28.Bölümde neler olacak? Asya vurulmuştu. Asya kurtulacak mı? Derin ile Asya'nın yeni savaşı ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 00:27
Gündem

Bir haftalık bir çekim arası vermesine rağmen ilgiyi hiç düşürmeyen Sadakatsiz, geçen hafta çok heyecanlı geçti. Dizide neler oldu neler? Derin zaten kaçırılmıştı ama yanına Asya eklendi. İkili kaçmaya çalıştı, bu sırada çok şey yaşadı ve son sahnede de Asya vuruldu. İşte Asya’ya ne oldu Sadakatsiz 28.Bölüm fragmanı ile ortaya çıktı.

Sadakatsiz 28.Bölüm Fragmanı ve Gördüğümüz Yeni Şeyler

Önce şu son sahneye bir açıklık getirmek lazım. Evet geçen bölümde, yani 27.bölümde Derin ve Asya’ya odaklandı. Önce uyarlama hikayeye bağlı kalınacağını düşünüp Derin ölecek dedik.

Sonra bunun bir uyarlama olduğunu hatırladık ve bu iddiaların boş olduğunu anladık. İkili kaçırılmıştı ve kaçmaya çalışıyorlardı. 27.bölüm boyunca zaten odakta yer alan da bu oldu. Kaçabilecekler mi kaçtılar mı derken, yakalandılar.

Tabii ki bir mücadele olacaktı ve ikili kurtulmak için bu mücadeleye girdi. Sonucunda sahnede bir silah görüldü ve bu silah patladı. Dedik ya Derin’i bekliyorduk ama Asya vuruldu. Asya ölecek mi? Asya’ya ne oldu? Soruları sorulmaya başlandı.

Fakat ana karakter, odak karakter yani dizinin bel kemiği. Bu nedenle zaten kimse Asya’nın öleceğine ihtimal vermiyordu.

 

Öyle de oldu ve Sadakatsiz 28.Bölüm fragmanı içerisinde Asya’nın sağlıklı bir şekilde yer aldığı görülüyor.
İki isimde kurtulmuş. Derin’e tepki büyük. Hatta Volkan, Derin’e ayrılacaklarını da söylüyor ama Derin seni bırakmam gibi bir şey mırıldanıyor.

Bu arada kaçırılma olayının da araştırılmaya başlandığını görüyoruz. Hem Derin hem de Asya’ya sorular soruluyor. Ama Derin şaşılacak bir şekilde Asya’yı suçluyor. Ayrıca poliste de Asya’ya okların yöneldiği görülüyor.

Benim anladığım şu ki ikili kurtulacak ama aralarındaki savaş yeniden canlanacak. Özellikle Derin iyice saldırganlaşacak gibi duruyor. Bakalım gerisi Sadakatsiz 28.Bölüm fragmanı değil de yeni bölümde olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin