Survivor 2021 Takımlar Karışacak! Acun Ilıcalı Açıkladı

Survivor 2021 takımlar karışacak mı? Acun Ilıcalı konu hakkında Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Ünlü isim yaptığı açıklamada neler söyledi?

Oğulcan Özsezgi
03 Mayıs 2021 - 00:44
Gündem

Survivor 2021 yarışmasında takımlar iyice azaldı. Daha doğrusu ünlüler takımı çok azaldı. Sürekli birinin elenmesi ve en son Çağrı’nın sakatlığı sonunda ayrılması, takımı 5 kişiye kadar düşürdü. E bu haftada yine ünlüler takımı elemeye çıktı. Durum bu olunca beklenen karar geldi desek yeridir. Acun Ilıcalı kısa süre önce bir canlı yayın yaptı ve Survivor 2021 takımlar karışacak kararını duyurdu.

Survivor 2021 Takımlar Karışacak mu? Şart Nedir?

Yapılan açıklamaya baktığımız zaman takımların birleşmesi için bir şart durumunun olduğunu görüyoruz. Acun Ilıcalı eğer ki bir kadın yarışmacı elenirse bu durumda takımların karışacağını söyledi. Çünkü kadın yarışmacıların sayısı da ünlüler takımı için bire düşecek. Bu durumda kadın yarışmacıların yarışı çok mümkün olmayacak ve bir adaletsizlik durumu ortaya çıkacak.

Bu durumun önüne geçmek isteyen yapım, takımların karışması kararını almış durumda. Dediğimiz gibi ünlüler takımından elenen isim bir kadın yarışmacı olursa bu durumda takımlar karıştırılmış olacak. Bu arada zaten eleme konseyinden de Merve’nin adının çıktığını gördük.

21-05/03/survivor-2021-takimlar-karisacak-1.jpg

 

Merve’nin elenmesi durumunda takımların karışması söz konusu. Takımlar nasıl karışacak o konuda ise bir bilgi verilmedi. Acun Ilıcalı bu açıklamayı oldukça kısa bir süre içerisinde yaptı ve Instagram canlı yayınından yaptı.

Eleme adaylarının tam olarak belli olmasından sonra, yani birincinin de bir aday söylemesinden sonra durum daha da netleşecektir. Survivor 2021 takımlar karışacak ve kadın yarışmacılar eşit dağıtılacak gibi bir durum var ama bu dağıtımda seyircilerin de etkili olacağı söyleniyor.

Bakalım bu hafta her şeyin belli olması söz konusu olacak. Eleme konseyinden sonra Acun Ilıcalı’nın kararı yarışmacılara da açıklaması bekleniyor. Tabii ki bunun için bir kadın yarışmacının elenmesi gerekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin