Russian Doll 2. sezonda sürpriz isimler! Yeni sezon yaklaşırken son haberler!

Netflix'in popüler dizisi Russian Doll'un 2. sezonu yaklaşırken son gelişmeler... Yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix'in ilk sezonu ilgiyle izlenen komedi-drama dizisi "Russian Doll"un 2. sezon hazırlıkları sürüyor.

Sürekli ölmekte ve 36. doğum günü partisini tekrar yaşamakta olan Nadia'nın gerçeküstü bir zaman döngüsünde sıkışıp kalmasını ve fâni olduğu gerçeğiyle yüzleşmek zorunda olmasını konu edinen dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

RUSSIAN DOLL 2. SEZONDA YENİ YÜZLER!

Broadway müzikali Hamilton'da George Eacker rolünü üstlenen Ephraim Sykes kadroya dahil olan en yeni isim oldu.

Ain't Too Proud - The Life and Times of The Temptations'taki rolüyle Tony adaylığı kazanan ve yaklaşan yeni Broadway müzikalinde Michael Jackson olarak yer alacak oyuncu dizinin 2. sezonunda konuk oyuncu sıfatıyla karşımıza çıkacak.

Yeni sezon için oyuncu kadrosuna katılan diğer oyuncular Annie Murphy (Schitt's Creek), Sharlto Copley (District 9, Powers) ve Carolyn Michelle Smith (Colony, House of Cards) de olduğu gibi Sykes'ın rolüne dair de bir ayrıntı verilmedi.

21-05/01/ephraim-sykes-nbc.png

Hamilton'daki performansı Disney+ platformundan izlenebilen Sykes, NBC'nin Hairspray Live! yapımında Ariana Grande ile birlikte rol alırken ayrıca Vinyl, Smash, 30 Rock ve Luke Cage gibi dizilerde boy gösterdi.

Yıldız oyuncu Natasha Lyonne'un (Orange Is the New Black) başrolünde yer adığı Russian Doll'un oyuncu kadrosunda Greta Lee, Yul Vazquez, Elizabeth Ashley, Charlie Barnett gibi isimler yer alıyor.

Universal Television, Poehler'in Paper Kite Productions'ı, JAX Media ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezon bölümleri Şubat 2019'da izleyiciyle buluşmuştu. Haziran 2019'da yeni sezon onayını alan dizinin yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını Natasha Lyonne, Leslye Headland ve Amy Poehler üçlüsü üstlenmekte.

21-05/01/russian-doll-afis.jpg

RUSSIAN DOLL 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Russian Doll'un 2. sezon çekimleri sürerken, yeni sezon başlangıç tarihinin yakın bir zaman içinde duyurulması bekleniyor.

"Russian Doll" (Netflix) 1. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin