Çağatay Ulusoy Call My Agent uyarlamasına konuk olacak!

Dünyaca ünlü dizinin uyarlamasının yeni konuk oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 16:20
Gündem

Ay Yapım tarafından hazırlıkları yapılan ve Star TV ekranlarında gösterilecek olak Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara kod adlı yeni dizinin hazırlıkları hız kazandı. Tuba Büyüküstün'ün yer alacağı sahnelerin çekimlerine başlanan diziye yeni isimler de konuk olacak.

20-07/09/tuba-buyukustun.jpg

Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle) ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosuna konuk olacak olan ünlü isimler, kendi isimleri ile yaer alacak. Şu ana dek; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç ve Ozan Güven'in konuk olacağı dizi bir yıldız ismi daha konuk etmeye hazırlanıyor.

Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna Çağatay Ulusoy da konuk olacak!

20-07/09/agatay-ulusoy-call-my-agent.jpg

Ali Bilgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı, senaryosunu da Yelda Eroğlu'nun kaleme alacağı açıklanan yeni dizi Menajerimi Ara'nın yeni konuk oyuncusu birçok dizi ve filmde kendini gösteren ve son olarak da Hakan: Muhafız dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin