Çatı Katı Aşk dizisi nerede çekiliyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 15:35
Gündem

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. 

20-07/08/ati-kati-ask.jpg

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Çatı Katı Aşk dizisinin 1. bölümünde: Kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Ateş’le, ailesine destek olmak isteyen Yasemin’in yolları Yılmaz ailesinin çatı katı ilanını görmesiyle kesişir. Aynı anda çatı katına talip olmuşlardır ancak Yılmaz ailesinin koyduğu kural yüzünden ne Yasemin ne de Ateş evin yeni kiracısı olabilir. İlk denemeleri başarısızlıkla sonuçlanınca İstanbul da bulunabilecek en uygun daireyi kaçırmak istemeyen ikili madem kural bize uymuyor öyleyse biz kurala uyarız düşüncesiyle bir ortaklık yapmaya karar verir. Yapılan ortaklık sonucu Yılmaz ailesi yeni kiracılarına kavuşurken iki kader ortağı çıktıkları bu yolculukta Ayşen ve Demir’in de hayatını değiştirecek bir karar verdiklerinden habersizdir.

Çatı Katı Aşk dizisi nerede çekiliyor?

20-07/08/ati-kati-ask-nerede.png

Güzel bir ev ve mahalle kültürünün nostaljik izlerinin gösterileceği Çatı Katı Aşk dizisi, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde çekiliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin