Çatı Katı Aşk Şuayip Durmaz (Bülent Seyran) kimdir? Yaşı, dizileri..

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 15:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. Çatı Katı Aşk'ın oyuncuları haberimizde..

Çatı Katı Aşk Şuayip Durmaz kimdir?

20-07/08/bulent-seyran.jpg

Müzmin bir işsiz olan Şuayip, Yılmaz ailesinin damadıdır ve network işlerine girip sık sık batar.Kimi zaman temizlik malzemeleri, kimi zaman kozmetik ürünleri kimi zaman da besin desteği gibi ürünlerle eve gelir. İlk olarak evdekilere tanıtır ve ikna etmeye çalışır. Network’e ilk girenlerin parayı bulduğunu fark eden Şuayip kendi ürünlerini icat ederek kendi network'ünü oluşturarak zengin olma hayali kurar ama her seferinde mahallelilere de evdekilere de dert açacaktır.

Çatı Katı Aşk dizisinde Şuayip Durmaz karakterini Bülent Seyran canlandırmaktadır. 

Bülent Seyran kimdir?

20-07/08/bulent-seyran-cati-kati-ask.jpg

1976 doğumlu oyuncu Bülent Seyran Almanya’da dünyaya gelmiştir. 1992 senesinde İzmir Konak Belediye Tiyatrosu’nda yer almaya başlamış ardından Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitirmiş ve tiyatro sahnelerinde oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. 1997 yılında ise İstanbul’a taşınmıştır. Avrupa Yakası, Asmalı Konak, Patron Kim, Melek, Metropalas, Ateşli Topraklar, Ters Köşe, Selena, Derman, Fatmagül’ün Suçu Ne, Annem Uyurken, Aldırma Gönül, Üç Arkadaş, Ne Diyosun, Mutlu Ol Yeter ve Tatlı İntikam, Kısık Ateşte On Beş Dakika, Hırsız Var, Mustafa Hakkında Her Şey, Bana Şans Dile, Eyvah Eyvah, Berlin Kaplanı, Yusuf Yusuf gibi dizi, sinemalarda rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin