Çatı Katı Aşk Süheyla Durmaz (Pelin Öztekin) kimdir?Yaşı, dizileri..

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 15:03
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. Çatı Katı Aşk'ın oyuncuları haberimizde..

Çatı Katı Aşk Süheyla Durmaz kimdir?

20-07/08/pelin-oztekin-cati-kari-ask.jpg

Süheyla, Celal ve Perihan'ın küçük dünyasında büyük hayalleri olan, renkli bir kişiliğe sahip, sesi de kendisi de güzel, bir o kadar da enerjik olan kızlarıdır. En büyük hayali şarkıcılık olsa da babası tarafından ret almış. Çok sayıda bestesi vardır. Arada bir kocasına kızdığında kareoke mikrofonu ile çıkışlar yapar ve anonslarda bulunur. Mutfağının mutlak hakimidir. Evinde ve mutfağında görmek isteyeceği son şey Yasemin gibi bir gastronomi öğrencisidir…

Çatı Katı Aşk Süheyla Durmaz karakterini Pelin Öztekin canlandırmaktadır. 

Pelin Öztekin kimdir?

20-07/08/pelin-oztekin.jpg

İlk ve ortaokulu Nurettin Teksan'da, liseyi Fenerbahçe Lisesi'nde tamamladı. Ortaokulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro eğitimi, bir dönem de Fransa da Ecole des Roches da dil eğitimi aldı. Lisenin bitimiyle birlikte 2005 yılında Hayat Bilgisi dizisinde demet karakteriyle ilk televizyon projesine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı. 2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında şebnem karakteriyle rol aldı. Yapımcılığını BKM'nin yaptığı Sınıf'ta Gökçe karakteriyle rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin