Çatı Katı Aşk Yasemin Çetin (Nilay Deniz) kimdir? Yaşı, dizileri...

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 14:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. Çatı Katı Aşk'ın oyuncuları haberimizde..

Çatı Katı Aşk Yasemin Çetin kimdir?

20-07/08/nilay-deniz-cati-kati.jpg

Aslen Balıkesirli olan Yasemin, İstanbul'da bir devlet üniversitesinde gastronomi okumaktadır. Sert, kararlı, tuttuğunu koparan ve haksızlığa gelemeyen Yasemin, çok da güzeldir. Dış görünüşe önem vermeyen ve güzelliğine vurgu yapmayan Yasemin emekli öğretmen bir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğudur. Babası kızının gastronomi okumak için İstanbul'a gitmesine karşı çıkarken annesinden aldığı destek sayesinde gitmeyi başarmıştır.

Çatı Katı Aşk dizisinde Yasemin Çetin karakterini Nilay Deniz canlandırmaktadır. 

Nilay Deniz kimdir?

20-07/08/nilay-deniz.jpg

Güneşi Beklerken dizisinde de rol alan “Nilay Deniz” 3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın’da doğmuştur. “Aşk Yeniden” dizisinde de Selin karakterini canlandıran Nilay Deniz 2011 yılında Behzat Ç. dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Tam adı “Kıymet Nilay Deniz”dir. Boğa burcu olan Nilay Deniz; 20 Dakika, Ah Neriman, Mor Menekşeler gibi dizilerde de rol alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin