Çatı Katı Aşk Demir Yılmaz (Yiğit Kirazcı) kimdir? Yaşı, dizileri...

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 11:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. Çatı Katı Aşk'ın oyuncuları haberimizde..

Çatı Katı Aşk Demir Yılmaz kimdir?

20-07/08/yigit-kirazci.jpg

Tam bir mahalle delikanlısı olan Demir anne tarafından Karadeniz'in delişmen genlerini, baba tarafından da Kayserili tüccar genlerini alan; yerinde duramayacak kadar hareketli, içten, komik ve sempatik aynı zamanda da pratik zekalı bir gençtir. Birden parlayan ve oldukça da hırçın olan Demir karşılıksız sever herkesi. Ailesini, mahallesini, dededen kalan mantıcı dükkanını ve öz kardeşi gibi gördüğü Ayşen'i..

Çatı Katı Aşk dizisinde Demir Yılmaz karakterini Yiğit Kirazcı canlandırmaktadır. 

Yiğit Kirazcı kimdir?

20-07/08/yigit-kirazci-cati-kati-1594215985.jpg

1983 yılında İstanbul Şişli Can Hastanesi’nde dünyaya gelen Yiğit Kirazcı anne tarafından aslen Balıkesir Ören, baba tarafından ise aslen Niğde’lidir.
Yiğit Kirazcı Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü mezunudur. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknik Atölyesi’nde oyunculuk dersleri almıştır. 2011 yılında Mavi Kelebekler dizisinde Kosta Nikoliç karakterini canlandırmıştır. Güllerin Savaşı dizisinde ise Mert karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı yeni dönemde Atv ekranlarında yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisi oyuncuları arasına dahil olmuş ve dizide Tuna karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin