Çatı Katı Aşk Ayşen Yılmaz (Ezgi Şenler) kimdir? Yaşı, dizileri..

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 10:16
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. Çatı Katı Aşk'ın oyuncuları haberimizde..

Çatı Katı Aşk Ayşen Yılmaz kimdir? 

20-07/08/ezgi-senler.jpg

Ayşen, Yılmaz ailesinde üvey olmasına rağmen öz çocuktan daha çok sevilen ve kayırılan kızlarıdır. Moda Tasarım bölümünde öğrencidir. Bütün mahallenin göz bebeği olan Ayşen ilk dişinden yürümesine, koşmasından okuldaki gösterilerine kadar tüm mahalleliyi yanında bulmuştur. Kendisi için yapılanları unutmayan genç kadın büyüdüğünde mahallenin tüm işlerine koşmaya başlar. Mahallelinin özel günlerinde muhteşem tasarımları ile iş başı yapan Ayşen hayalperest ve renkli biridir ancak gözü para pul görmez.

Çatı Katı Aşk dizisinde Ayşen Yılmaz karakterini Ezgi Şenler canlandırmaktadır. 

Ezgi Şenler kimdir?

20-07/08/ezgi-senler-cati-kati.jpg

Bale eğitimine üç yaşında özel kurslarda başladı. 2002 yılında başladığı Ankara MenuResim-NJS
Devlet Opera ve Balesi, Çocuk Balesi Bölümü’nün iki yıllık eğitimini aldı. İlköğretimi 13 Ekim İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale bölümünü kazandı. 2011 yılında liseden mezun oldu ve üniversite öğrenimine halen Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünde devam etmektedir.

Görev Aldığı Eserler ve Workshoplar : Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Temsillerinde Bulunduğu Eserler : Kuğu Gölü-Fındıkkıran- La Bayadere- Şımarık Kız-Çeşmebaşı- Uyuyan Güzel-Don Quixote 2014 : Ankara Dans Fim Festivali (Sinema-Dans) projesinde yer aldı. 28. Uluslararası İzmir Festivali’nde Martha Graham Dance Company temsilinde Panorama adlı eserde dans etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin