Gürkan Uygun Hasan Sabbah rolü ile Nizamı Alem dizisinin kadrosunda!

Başarılı oyuncu Gürkan Uygun yeni dizi ile ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2020 - 10:28
Gündem

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Nizamı Alem dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Oyuncu kadrosunda: Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Ekin Koç gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler katılıyor. 

20-07/10/bugra-gulsoy.jpg

Bir dönem dizisi olacak olan dizide Sultan Melikşah, Hasan Sabbah, Terken gibi karakterler yer alacak ve tarih konulu dizi 2020 yılının Eylül ayında izleyici karşısına çıkmak üzere hazırlıklarına başlandı. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Ekin Koç'un dünyaca ünlü Stunts Nomad ekibinden kılıç ve binicilik eğitimi almaya başladıkları biliniyor.

20-07/10/gurkan-uygun.jpg 

Merak uyandıran Nizamı Alem dizisinin kadrosuna son olarak da Gürkan Uygun katıldı. Uygun dizide Hasan Sabbah'ı canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin