Erdal Beşikçioğlu yeni dizi Kimsesizler için el sıkıştı!

Başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2020 - 10:36
Gündem

Mars Kapıdan Baktırır dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan ve Kasırga İnsanları, Ödünç Hayat, Körfez Ateşi, ES-ES, Ayrılık, Leyla ile Mecnun gibi dizilerin ardından ekranların efsane dizisi Behzat Ç.'de başrol oynayan Erdal Beşikçioğlu, uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

20-07/10/erdal-besikcioglu.jpg

Yetimhane konulu bir dram dizisi olacağı bilinen ve oyuncu kadrosunda başarılı çocuk oyuncular Kübra Süzgün ile Beren Gökyıldız'ın yer alacağı kesinleşen Kimsesizler dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında başlayacak olan Kimsesizler dizisinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Erdal Beşikçioğlu katıldı. Bu transfer de Medyapım'ın resmi sitesinden duyruldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin