Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın tekne kaçamağı!

Son dönemde yıldızları parlayan iki başarılı oyuncunun ilişkisi magazin gündemini sıklıkla meşgul ediyor. Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çifti bu sefer de tatilde objektiflere yakalandı!


20 Haziran 2018 - 14:15
Magazin

İlk Türk Netflix dizisi ile gündeme gelen Çağatay Ulusoy ile Ufak Tefek Cinayetler'in Burcu'su Duygu Sarışın olaylı biten ilişkilerine geçtiğimiz aylarda yeni bir şans vermişti. Kariyer hayatlarındaki yıldızların birer birer parlamaya başladığı ikilinin ilişkileri de tam gaz devam ediyor. 

Çiftin Marmaris kaçamağı

Yaptıkları her hareket ile magazin gündemine yerleşen ikili, havaların ısınması ile birlikte soluğu serin sularda aldı. İstikametleri ise gözde tatil yerlerinden birisi olan Marmaris oldu!

Çağatay Ulusoy'un özel yatı ile tatil yaparak Marmaris koylarını turlayan çiftin mutluluğu ve uyumu gözlerden kaçmadı...

Beraberlerinde bir arkadaşlarını da getiren ikili, yaz ve güneşin keyfini çıkardılar. Duygu Sarışın ise fit halleri ile dikkat çekti...

Arkadaşları ile hoşça vakit geçiren ikili hem deniz ve güneşin tadını çıkardı hem de senenin yorgunluğunu attı. Çağatay Ulusoy ise dalış yaparak denizaltının sırlarını keşfe çıktı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin