Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Barbaros hakkında yeni gelişmeler!

TRT1'in yeni dizi hazırlığı devam ediyor.

Merve Mutlu
05 Haziran 2020 - 12:26
Gündem

Başrolünde, en son Hakan: Muhafız dizisinde rol alan ve Netflix'in ilk Türkiye dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy'un yer alacağı yeni dizi Barbaros hakkında yeni gelişmeler yaşandı.

20-06/05/agatay-ulusoy.jpg

ES Film tarafından hazırlanan ve TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros dizisi, dev bütçe ile yola çıkıyor. Oyuncu seçmeleri devam edecek olan dizinin senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın yazacağı kesinleşirken kimin yöneteceği de merak konusu olmuştu. Sanat yönetmenliğinde Erol Taştan'ın olacağı dizi için yönetmen anlaşması da yapıldı. Çağatay Ulusoy'unOsmanlı Devleti tarihinin ünlü Türk denizcilerinden, kaptan-ı derya olarak Osmanlı İmparatorluğunun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi Oruç Reis'e hayat vereceği dizinin yönetmenliğini, daha önce Vatanım Sensin ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlara imzasını atan Taylan Biraderler üstlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin