Merve Mutlu
05 Haziran 2020 - 11:44
Gündem

Bilindiği üzere bir süre önce ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve ünlü komedyen Cem Yılmaz sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlamıştı. Evlenecekleri konuşulan ikilinin ilişkisi Cem Yılmaz'ın ortaklığının sonu oldu. 

20-06/05/serenay-sarikaya-cem-yilmaz-1591347166.png

NuLook Production’un sahibi Muzaffer Yıldırım ile ünlü komedyen Cem Yılmaz, yıllardır gişe rekorları kıran filmlere imza atıyorlardı. Edinilen bilgilere göre Yılmaz ile Yıldırım aralarındaki iş ilişkisini sonlandırdı. 2 Kara Komik film projeleri ile milyonlarca lira zarara uğrayan Muzaffer Yıldırım bu zararı Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisini sinemaya taşıyarak kurtarmayı planlıyordu ancak beklenen olmadı. Bu iş anlaşmazlığının nedeni ise Muzaffer Yıldırım ile Serenay Sarıkaya'nın geçmişte yaşadıkları beraberliği Yılmaz'ın kaldıramamış olması olarak açıklandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin