Merve Mutlu
26 Mart 2021 - 11:38
Gündem

En son başrolünü Şebnem Bozoklu ile paylaştığı İyi Aile Babası projesinde yer alan Çağlar Çorumlu yeni bir dizi projesi ile geri dönüyor. Ayak İşleri adını taşıyacak olan yeni projenin ana isimleri belli oldu.

21-03/26/orumlu.png

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'in furyasıyla yarışan yerli içerik platformları arasına resmi olarak dahil olan Gain Medya adlı dijital içerik platformu için hazırlanan bir dizi daha belli oldu.  Hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya şimdi de Ayak İşleri'ni hazırlıyor.

Çağlar Çorumlu ile Caner Özyurtlu Ayak İşleri adlı projeye başlıyor!

21-03/26/caner.jpg

En son Familya projesinde yer alan ve uzun süredir ekranlardan uzak duran oyuncu Caner Özyurtlu'nun da yer alacağı Ayak İşleri'nin diğer oyuncusu ise en son İstanbullu Gelin'de rol alan Güven Murat Akpınar oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin