Merve Mutlu
26 Mart 2021 - 12:00
Kültür Sanat

Viktorya dönemi Londrası'nda, sorunlu genç sokak serserilerini merkezine alan ve Sherlock Holmes'tan esinlenerek hazırlanan Netflix'in yeni dizisi The Irregulars 26 Mart'ta yani bugün başlıyor.

The Irregulars'ın konusu nedir?

21-03/26/netf-1616748197.png

Hain planları olan Doktor Watson ve gizemli iş ortağı sağı solu belli olmayan Sherlock Holmes, bu gençleri bazı suçları çözme konusunda onlara yardım etmeye ikna ediyor. İşlenen suçlar korkunç ve doğaüstü boyutlar almaya başlayıp karanlık bir güç ortaya çıktığında sadece Londra değil, tüm dünyayı kurtarabilecek olan tek güç bu ekiptir. 

The Irregulars'ın oyuncuları kimdir?

21-03/26/kadro.png

Senaryosunu Oscar ödüllü senarist Tom Bidwell'in üstlendiği yeni dizinin oyuncu kadrosunda:  Henry Lloyd-Hughes, Royce Pierreson, Clarke Peters, Thaddea Graham, Darci Shaw, Jojo Marcari, McKell David ve Harrison Osterfield yer alıyor. Hughes, Sherlock Holmes'u, Pierreson ise  Doktor Watson'ı canlandırıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin