Yasak Elma'da her şey rüya mı yoksa gerçek mi?

Sevilen dizi Yasak Elma'nın final sahnesi kafa karıştırdı.

Merve Mutlu
26 Mart 2021 - 11:05
Gündem

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Fox ekranlarının fenomen entrika dolu dizisi Yasak Elma, hız kesmeden hikayesine devam ediyor. Yeni sezonda kadrosundan birçok ismin ayrıldığı ve birçok oyuncuyu kadrosunda dahil eden dizinin hikayesinde yaşanan değişiklik kafaları karıştırdı.

21-03/26/yasak-elma.png

100 bölümü geride bırakan "Yasak Elma" dizisinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor. Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı; Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya'nın da dahil olduğu hikayesi ile olay zinciri genişleyen dizi projesinde izleyicileri şaşırtacak bir gelişme yaşandı ve Cansu'nun çıkardığı yangın gerilim yarattı. Dizinin son bölümünde ise Yıldız'ın 5 yıl komada kalmış olması, Halitcan'ın Cansu'ya anne demesi ve Çağatay ile Cansu'nun evlenmiş olması herkesi şoke etti.

Yasak Elma'da her şey rüya mı yoksa gerçek mi?

21-03/26/yasak-el.png

Dizinin son bölümünde Cansu'nun Yıldız'dan kocası ve oğlundan uzak durması için Yıldız'ı arabaya bindirerek uçuruma sürmesi anında Yıldız'ın yaşadığı panik sahnesi yangın sahnesine bağlandı ve en son sahnede yangının ortasında yerde yatan Yıldız'ın görülmesi her şeyin Yıldız'ın bilincini kaybedip gördüğü rüya olduğunu gösterdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin