Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi "Bir Yeraltı Sit-Com'u"nun tanıtımı yayınlandı!

Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi yayın yayında olacak.

Merve Mutlu
25 Mart 2021 - 16:17
Gündem

Youtube'da yayınladığı Konuşanlar adlı talk show ile milyonlarca kişiye ulaşan ve çok sevilen komedyen Hasan Can Kaya, yeni dizisi ile geliyor. Daha önce 1 Erkek 1 Kadın adlı başarılı romantik komedinin senaryo ekibinde olan Kaya'nın yeni projesi beklentileri yükseltti.

21-03/25/hasan-can.png

Youtube'da çok büyük bir kitleye ulaşan Kaya, Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan Exxen adlı dijital platformuna transfer oldu ve Konuşanlar'ın yeni bölümleri orada yayınlanmaya başladı. Exxen'in en çok ilgi gören projesi olan programın sahibi Kaya, bir süredir hazırlıklarını yürüttüğü "Bir Yeraltı Sit-Com'u" adlı dizisini yarın izleyicilerle tanıştıracak.

Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi "Bir Yeraltı Sit-Com'u"nun tanıtımı yayınlandı!

21-03/25/bir-yeralti.png

Yeni dizinin yapımcılığını Hap Yapım, yönetmenliğini ise Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu üstlendi. Başrollerini Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün paylaştığı Bir Yeraltı Sit-com'u, İstanbul'un Güngören semtinde yaşayan dar gelirli YAYA ailesinin komik hikayesini anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin