Teşkilat 4. yeni bölümde neler olacak?

Teşkilat 4. bölümüyle bu pazar yayında.

Merve Mutlu
25 Mart 2021 - 15:49
Gündem

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Teşkilat', yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yönetmen koltuğunda Söz dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dizi, 4. bölümüyle pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak.

21-03/25/tesk-ilat.png.

İstihbarat teşkilatının kullandığı aletleri, yöntemleri, eğitimleri bire bir gösterecek olan olan Teşkilat dizisi gerçek MİT karargahını inşa ederek istihbaratçıların özel hayatlarını da konu alıyor. Başrollerinde Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Çağlar Ertuğrul'un yer alacağı dizinin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Teşkilat yeni bölümde neler olacak?

21-03/25/tesk4.png

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Atılay Uluışık gibi isimleri buluşturan dizi pazar akşamları yayınlanan bölümleriyle büyük başarı elde ediyor. Bu hafta yayınlanacak olan 4. bölümünde: 

Kahramanlarımız Berlin’deki Neo-Nazilerin içine sızacak. Ekibin operasyonu ile planları bozulan Zayed Fadi intikam almak istiyor. Fadi, Serdar’ı da yok edilecekler listesinin başına yerleştiriyor. Serdar’ın Berlin’den çıkıp çıkmadığını öğrenmek için adamlarını seferber ediyor. Serdar ise Fadi ve adamlarını Berlin’i terk ettiğine inandırıyor. Ekip elde ettiği istihbaratla Fadi’nin provokasyonlarını önlemek için harekete geçiyor.Serdar ve ekibin Berlin’i terk etmeyerek tüm planları alt üst etmesi, Ceren’i zor duruma sokuyor. Ceren, artık kendini Fadi’ye yeniden kanıtlamak zorunda. Fadi’nin adamlarının desteği ile Neo-Nazi grupları Berlin’de gurbetçi Türklere saldırıyor. Ekip bu saldırıların önüne geçmek için tehlikeli bir oyun kuruyor. Serdar farklı bir kimlikle Neo-Nazilerin içine sızıyor. erdar bu zorlu görevde geçmiş travmalarının etkisinde kalıyor. Gurbetçi Türklere karşı provokasyonlara engel olmaya çalışan ekip, uluslar arası bir krizin içine sürükleniyor.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin