Çağlar Ertuğrul'un Afili Aşk dizisine Ozan Dağgez de katıldı!

İlk ismi Kötü Kız olarak açıklanan Afili Aşk dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Merve Mutlu
30 Nisan 2019 - 14:10
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında yaz boyunca devam etmesi için ARC Yapım/Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığında hazırlanan ve ilk ismi Kötü Kız olarak açıklanan Afili Aşk dizisinin kadrosu belli oldu. İşte başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in rol alacağı dizinin yeni oyuncuları..

19-04/30/afili-askk.jpg

Senaryosunu Barış Erdoğan ile İlker Arslan'ın yazdığı, Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in dışında kadroda Uğur Uzunel ve Tamer Rumeli'nin de rol alacağı haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Merakla beklenen eğlenceli dizinin kadrosuna son olarak Ozan Dağgez de katıldı. Dağgez, dizide Kerem Yiğiter'in (Çağlar Ertuğrul) ağabeyi Samet'e hayat verecek.

19-04/30/ozan-daggez.png

Afili Aşk dizisinin kadrosunda kimler var?

Dizinin kadrosunda ayrıca: Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Serkay Tütüncü, Yılmaz Kunt, Güzide Arslan, Asena Tuğal, Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam ve Umut Can Ütebay yer alacak. 

Merakla beklenen dizinin çekimlerine 2 Mayıs'ta başlanması planlanıyor.. 

Ozan Dağgez kimdir?

19-04/30/ozan-dag.jpg

16 Ekim 1982 doğumlu oyuncu, lise eğitimi döneminde burs kazanmış ve Amerika’da Castro Valley School’da 1 sene eğitim almıştır. Burada bulunduğu yıl içerisinde drama eğitimide alan oyuncu Ozan Dağgez Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur, aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Afili Aşk dizisinin konusu ne?

Abilerinin baskısı nedeniyle bunalan ve evlilik hayali kurduğu sevgilisi ile en yakın kız arkadaşının ihanetinin ardından büyük bir şok yaşayan Zeynep Yılmaz, hayatında ilk kez kötülük yapacak patronunun oğlu Kerem'e iftira atacaktır. Hep iyi bir insan olmaya çalışan ama çaresizce bu hamleyi yapmak zorunda kalan Zeynep, iftira attığı Kerem ile evlenecektir..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin