Cam Tavanlar İlk Tanıtım Yayınlandı! Bensu Soral Dönüyor

Cam Tavanlar ilk tanıtımı yayınlandı. Bensu Soral'ın yeniden ekranlara döneceği dizinin ilk tanıtımında neler var? Cam Tavanlar ne zaman yayınlanacak?

Oğulcan Özsezgi
27 Nisan 2021 - 00:25
Gündem

Sezon bitmeden önce bütün ünlü dizileri için şok kararlar alan Show TV, yaza hızlı başlayacak. Ramo, Arıza, Çukur gibi iddialı yapımlara final yaptıran kanalın yeni projesi Cam Tavanlar olacak.

Nasıl bir dizi olacağından çok oyuncuları daha öne çıkan dizi için ilk fragman da yayınlandı. Tanıtımda başrol oyuncuları gözükürken, diziye ait yayın günü gibi detaylar da verildi.

Cam Tavanlar Ne Zaman Yayınlanacak?

OJO Pictures imzasını taşıyan dizinin başrol oyuncusu Bensu Soral olacak. Yeniden ekranlara dönecek ünlü oyuncunun hayranları da bu habere pek sevinmişe benziyor. Ünlü oyuncuya eşlik edecek olan bir diğer isim ise Kubilay Aka olacak.
İkili başrolü beraber paylaşacak.

Zaten yayınlanan ilk tanıtımda da bunu görebiliyoruz. Yeri gelmişken tanıtımda ortaya çıkan detaydan da söz edelim. Baktığımız zaman tanıtımda Bensu Soral’ın başrolde olduğunu görüyoruz.

Mavi bir elbise ile şık bir şekilde dikkat çeken isim, hızlıca merdivenlerden çıkıyor ve çatıya ulaşmaya çalışıyor. Bu sırada ise bir başka başrol oyuncusu olan Kubilay Aka dikkat çekiyor.

Bensu Soral merdivenlerden çıkarken, Kubilay Aka ise asansörden çatıya doğru çıkıyor. İkilinin çekişmeli bir dizi geçireceğini de daha Cam Tavanlar ilk tanıtımı ile anlamamız mümkün oldu.

Zaten konu olarak dizinin tam olarak bunu anlattığını göreceğiz. Kadınların iş hayatındaki eşitsizlik durumuna vurgu yapılacak.

Dizinin konusuna ilerleyen günlerde de uzun uzadıya yer vereceğiz. Son olarak Cam Tavanlar ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap verelim. Evet ilk tanıtım geldi ve Çukur dizisinin reklam kuşağında geldi. Kanal bu şekilde dikkat çekmeyi başardı. Ama dizi hemen yayınlanmayacak.

Paylaşılan bilgilere göre dizinin yayınlanması Haziran ayını bulacak. Zaten Show TV’nin dizilerinin final yapması için de Mayıs ayı son olarak gösteriliyor. Yeni sezon yeni dizilerle yola devam edilecek gibi duruyor. Başka hangi yapımların geleceğini de merakla bekliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin