Kağıt Ev 3.Bölüm Fragmanı Geldi! Kağıt Ev 3.Bölümde Neler Olacak?

Kağıt Ev 3.Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasının sonra dizide yaşanacak olan olaylar da az çok görüldü. Peki, Kağıt Ev 3.Bölümde neler yaşanacak?

Oğulcan Özsezgi
27 Nisan 2021 - 00:00
Gündem

Kağıt Ev çok heyecanlı gidiyor. Başta hikayesi, sonra oyunculuklarıyla dikkat çeken dizide nefes kesen bir ikinci bölüm yayınlandı. İkinci bölümün sonlarında işler iyice karışırken, Kağıt Ev 3.Bölüm fragmanı da yayınlandı. Kağıt Ev 3.Bölümde neler olacak az çok tahmin edebilir hale geldik. Fragman da gelince, yaşanacak olayları kestirmek az çok mümkün oldu.

Kağıt Ev 3.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümdeki Gelişmeler

İkinci bölümde, Aylin oğlunun İnci’nin sevgilisi olduğunu öğrendi. Bu durumu öğrenip Cihan’a tepki gösteren Aylin, hem oğlunu hem de kızını korumaya çalışacak.

Yeni bölümde Cemre ise işleri biraz karıştırmaya başlayacak gibi gözüküyor. İnci’nin kaybolmasını bir olay haline getirmeye çalıştığını gördüğümüz Cemre’nin ne yaptığını anlamak çok zor. Zaten karakterin bir hayli dengesiz davranışları olduğunu görüyoruz.

Bunu babası Cihan da anlamış durumda ama annesi kabul etmemekte ısrarcı. Ayrıca yeni bölümde Azra’nın da daha etkin rol oynayacağını görüyoruz. Azra, Cihan’ı iyiden iyiye sıkıştırmaya başladı.

Zaten Cihan’a baskı uygulamaya başlayan karakter, İnci’nin kaybını da araştırmaya başlayacak. İnci’nin kaybını televizyon ekranlarına taşıyacak olan Azra’ya şok bir teklif geleceğini de görüyoruz.

Cemre, olayları biraz daha karıştıracak ve Azra’ya giderek İnci’nin olayı için canlı yayına katılmak istediğini söyleyecek. İnci’nin kaybolması üzerine açıklamalar yapacağını söyleyen Cemre’nin nasıl bir açıklama yapacağı ise bilinmiyor.
Karakter o kadar dengesiz ki ne yapacağı belli olmuyor.

Kimsenin beklemediği bir anda birden İnci’yi öldürdüğünü de açıklayabilir. Kağıt Ev 3.Bölüm fragmanı içerisinde görülenler bunlar. Kağıt Ev 3.Bölümde neler olacak az çok belli. Kesin olan ise her bölümde işlerin biraz daha karışacağı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin