Camdaki Kız 15.Bölüm Fragmanı! Sedat ve Cana’yı Bekleyen Sürpriz

Camdaki Kız 15.Bölüm fragmanında gözüken detaylar çok hareketli bir bölümün geleceğini gösteriyor. Cana ve Sedat bu kez risk altında mı olacak?

Camdaki Kız, yeni sezona öyle bir başladı ki zirvede de gitmeye devam ediyor. Dizinin düğün sahnesinden beridir hiç tempoyu kaybetmeden yoluna devam ettiğini görüyoruz. Bir tarafta Feride cephesi, bir tarafta ise Koroğlu ailesinde yaşananlar derken dizi hep yüksek tempolu gitmeye başladı. Bu hafta yayınlanacak olan bölüm için gelen fragmanı değerlendirecek olursak, daha fazlalarına da hazır olmamız gerekiyor. Öyle ki Camdaki Kız 15.Bölüm fragmanı içerisinde gördüklerimiz bile yine işlerin karışacağının özeti.

Camdaki Kız 15.Bölüm Fragmanı ve Yaşanacak Olaylar

Fragmanda dikkat çeken çok fazla nokta var. Birincisi Hayri’nin Nalan’ı daha fazla önemsemeye başladığını net olarak görüyoruz. Tabii ki bunda geçen bölümün sonunda yaşanan olayların da etkisi var. Geçen bölümün sonunda Cana ile Sedat arasında geçen konuşmaları duyan Hayri, bir nevi gerçeği anlamıştı.

Diğer taraftan da Sedat’ın yaşananları Feride’ye bizzat söylediğini görüyoruz. Fakat bu söylenenler bile Feride’yi yumuşatmaya yetmemiş gibi gözüküyor. Feride net bir şekilde Nalan’ı uyarıyor. Nalan’ın kendisinden kurtulmasının tek yolunun anne olmak olduğunu söyleyen Feride, 15.bölümde de herkesi sinir edecek onu anladık.

Camdaki Kız 15.Bölüm fragmanı içerisinde bile bunu anlayabiliyorsunuz. Diğer taraftan asıl bomba ise Cana ve Sedat cephesinde yaşanacak gibi duruyor. Cana’nın eşi Alp boşanma davası açmaya karar vermiş.

Ayrıca fragmanda gördüğümüz kadarıyla Alp, bu kez yaşananların gerçek olduğuna inanmış durumda. Hem Cana hem de Sedat’ın yüzlerine karşı onları rezil edeceğini net bir şekilde söylüyor. Sadece bu gelişme bile dizinin seyrinin değişmesini sağlayabilir. İkilinin arasında yaşananlar ortaya çıkacak olursa, işte o zaman iki aile de kökünden sallanacak gibi duruyor.

Cana ile Sedat’ın bu yaşananlar sonrasında hamleleri neler olacak göreceğiz. Ama şunu biliyoruz ki Camdaki Kız 15.Bölüm çok hareketli geçecek. Her açıdan çok daha hareketli bir bölüm izleyeceğiz. Hem Feride cephesinde hem de Cana cephesinde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin